Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27673
Назва: Правове забезпечення екологічної безпеки в Україні
Автори: Барабаш, А. Г.
Костюченко, Н. Д.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Лондон : Когнум
Короткий огляд (реферат): Проблеми у сфері охорони довкілля, забезпечення екологічних потреб людини наразі набувають важливого значення. Інтерес політичних діячів, наукових співробітників та пересічних громадян до проблеми пояснюється незадовільним станом довкілля, значним антропогенним впливом на природні ресурси. На сьогодні питання екологічної безпеки постає не лише в Україні, а й в інших країнах. Оскільки Україна прагне інтеграції до Європейського Союзу, вона повинна дотримуватись норм цього співтовариства у сфері захисту і використання природних ресурсів. Загальновідомо, що екологічна політика ЄС має на меті збереження та покращення стану довкілля, охорону здоров’я людини, раціональне та безпечне використання природних ресурсів. Здійснюючи адаптацію екологічного законодавства України до законодавства ЄС, вітчизняний законодавець зобов’язаний враховувати основні напрямки екологічної політики ЄС.
Опис: Барабаш, А. Г. Правове забезпечення екологічної безпеки в Україні / А. Г. Барабаш, Н. Д. Костюченко // Наука та інновації сучасного світу : матеріали III Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Лондон, 24-26 листоп. 2022 р.). - Лондон : Когнум, 2022. - С. 877-882.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27673
Розташовується у зібраннях:Барабаш А. Г.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези (Костюченко).doc67,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.