Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27726
Назва: Динаміка фізичного стану здобувачів вищої освіти міста Чернігова під впливом бойових дій в Україні
Автори: Зайцев, В.О.
Синіговець, І. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Київ : НУФВСУ
Короткий огляд (реферат): У 2022 році сучасна студентська молодь опинилась у вихорі загрозливих подій і залежно від регіону навчання та проживання значна частка студентів відчули на собі катастрофічні наслідки перебування в зоні активних бойових дій. Переживання складних періодів у суспільному житті країни, воєнний стан, складні умови життєдіяльності – все це неминуче відображається на психоемоційному та фізичному стані людини. Студентська молодь зазвичай досить швидко адаптується до нових умов навчання і проживання, змін соціальних умов і навколишнього середовища [1], проте невідомо, яким чином студенти відреагували на надзвичайні обставини, що й зумовило вибір теми. Мета роботи – дослідити динаміку рівня фізичного стану студентської молоді під впливом бойових дій в країні.
Опис: Зайцев, В. О. Динаміка фізичного стану здобувачів вищої освіти міста Чернігова під впливом бойових дій в Україні / В. О. Зайцев, І. В. Синіговець // Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії : матеріали V Всеукр. електрон. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, (м. Київ, 31 трав. 2022 р.). – Київ : НУФВСУ, 2022. – С. 87-88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27726
Розташовується у зібраннях:Синіговець І. В.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№6 2022_ЗайцевСиніговець_ 4.docx30,79 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.