Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27755
Назва: Голокост
Автори: Ярош, А. О.
Колєватов, О. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): З приходом в Німеччині до влади Адольфа Гітлера, життя Європи змінилося на до і після. Саме під час Другої світової війни, почалося масове винищення народів, а саме євреїв, яких вважали «недолюдьми». Все це було пов’язано з тим, що «вищі» раси не лише мали можливість вбивати «нижчих», але це й був їх прямий обов’язок. До підходу розділення рас німці підходили дуже ретельно, вивчали позитивні та негативні сторони народів, їх поведінку та культуру. Вони вважали, що ці всі характеристики передаються по спадку і викорінити їх ніяк не вдасться. Їх переслідували, кидали в концтабори, жорстоко вбивали, бо вони «загрожували німецькій расовій спільної. Ще однією з найголовніших причин викоренення євреїв вважають те, що вони зрадили Німеччину в період Першої світової війни і тому повинні зараз розплачуватися, за свою помилку.
Опис: Ярош, А. О. Голокост / А. О. Ярош ; наук. керівник О. О. Колєватов // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 492-493.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27755
Розташовується у зібраннях:Колєватов О.О.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
492-493.pdfнаукова доповідь208,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.