Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27807
Назва: Особливості харчування у процесі фізичної реабілітації
Інші назви: Nutritional features in the process of physical rehabilitation
Автори: Черняков В. В., /
Майдіков, Ю. Л.
Пономаренко, Н. П.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Opole : Publishing House. WSZiA
Короткий огляд (реферат): Сутність фізичної реабілітації полягає насамперед у відновленні здоров’я, функціонального стану та працездатності, що виникли внаслідок хвороби, травмування, впливу фізичних, хімічних чи інших соціальних факторів. Провідною метою процесу фізичної реабілітації є ефективне відновлення або компенсація фізичних можливостей та інтелектуальних здібностей, підвищення функціонального стану організму, поліпшення рівня фізичних якостей, психоемоційної стабільності та адаптивних резервів людського організму засобами та методами фізичної культури, елементами спортивної підготовки, масажем, фізіотерапією та природними факторами.
Опис: Chernіakov, Volodymyr. Nutritional features in the process of physical rehabilitation / Volodymyr Cherniakov, Yurii Maidikov, Nataliia Ponomarenko // Physical culture and sport in harmoniously developed personality formation : мonograph. - Opole : Publishing House. WSZiA, 2021. - Р. 203-212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27807
Розташовується у зібраннях:Пономаренко Н. П.: наукові статті
Майдіков Ю. Л.: наукові статті
Черняков В. В.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nutritional features in the process of physical rehabilitation.pdf409,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.