Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27879
Назва: Вимірювання геометричних параметрів та параметрів шорсткості деталі в процесі обробки на важких токарних верстатах для реалізації системи адаптивного оптимального управління процесом різання
Автори: Ковальов, В. Д.
Кметь, І. А.
Коваленко, А. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Підвищення ефективності важких токарних верстатів невід’ємно пов’язано зі збереженням та підвищенням точності обробки. В процесі експлуатації важкого токарного верстата відбувається поступове зниження точності обробки аж до втрати паспортних характеристик, які були закладені при проектуванні верстата та досягнуті при виготовленні його деталей та вузлів з високою точністю, подальшого збирання з мінімізацією похибок, монтажу у замовника, налагодження та введення в експлуатацію.
Опис: Ковальов, В. Д. Вимірювання геометричних параметрів та параметрів шорсткості деталі в процесі обробки на важких токарних верстатах для реалізації системи адаптивного оптимального управління процесом різання / В. Д. Ковальов, І. А. Кметь, А. В. Коваленко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27879
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023 Part 1 39-40.pdfнаукова доповідь429,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.