Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27881
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопанський, М. М.-
dc.contributor.authorКозак, Р. О.-
dc.contributor.authorОртинська, Г. Є.-
dc.contributor.authorКусняк, І. І.-
dc.date.accessioned2023-06-07T12:13:34Z-
dc.date.available2023-06-07T12:13:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27881-
dc.descriptionКопанський, М. М. Вплив питомого вмісту ріпакових частинок у вихідній композиції на властивості паливних брикетів / М. М. Копанський, Р. О. Козак, Г. Є. Ортинська, І. І. Кусняк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 250-251.uk_UA
dc.description.abstractНа сучасному ринку паливних матеріалів уже давно набувають популярності альтернативні види палива такі, як паливні брикети та пелети. Для їх виготовлення найчастіше використовують відходи деревообробних підприємств такі, як тирса та стружка. Також досить ефективним є використання для цього сільськогосподарських відходів. Можна використовувати листя тирси, солому, насіння та лушпиння соняшнику, очерет, льон та інші сільськогосподарські відходи. Основний спосіб виробництва біопалива - пресування за високої температури (брикет "Піні-кай"), за рахунок гідравлічного пресування (брикет "Руф"-цегла)uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська Політехніка"uk_UA
dc.titleВплив питомого вмісту ріпакових частинок у вихідній композиції на властивості паливних брикетівuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023 Part 2 250-251.pdfнаукова доповідь429,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.