Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27940
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пінчевська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Спірочкін, А. К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T08:32:06Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T08:32:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27940 | - |
dc.description | Пінчевська, О. О. Вплив коефіцієнта вологопровідності на кінетику сушіння / О.О. Пінчевська , А. К. Спірочкін // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 270-271. | uk_UA |
dc.description.abstract | У структурі заготівлі деревини в Україні частина ясена є незначною і складає 2,4 %, проте вироби з неї користуються попитом [1]. Обмеженість сировинних запасів ясена спонукає до якісної ощадливої підготовки деревини до оброблення. Особливо це стосується процесів сушіння. За своїми властивостями деревина ясена схожа на деревину дубу, тому царини їх застосування схожі, а саме: меблі, паркет, столярні вироби, струганий шпон, спортивний інвентар тощо. Таке широке застосування обумовлене властивостями деревини ясена: красивою текстурою, високою міцністю та ударною в'язкістю, довговічністю та стійкістю до загнивання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська Політехніка" | uk_UA |
dc.title | Вплив коефіцієнта вологопровідності на кінетику сушіння | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2023 Part 2 270-271.pdf | наукова доповідь | 441,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.