Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28055
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болховітіна, О. І. | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Чубаха, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T10:36:05Z | - |
dc.date.available | 2023-06-09T10:36:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28055 | - |
dc.description | Болховітіна, О. І. Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Чубаха // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 314. | uk_UA |
dc.description.abstract | Хлібопекарська промисловість традиційно займає лідируючу позицію у харчовій промисловості України, пропонуючи широкий асортимент продукції на будь який смак. Найбільшою популярністю серед хлібобулочних виробів користується хліб з пшеничного борошна, масова частка якого становить більше 40% від їх загальної кількості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2023 Part 4 314.pdf | науковова доповідь | 422,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.