Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЧубаха, О. В.-
dc.date.accessioned2023-06-09T10:36:05Z-
dc.date.available2023-06-09T10:36:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28055-
dc.descriptionБолховітіна, О. І. Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Чубаха // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 314.uk_UA
dc.description.abstractХлібопекарська промисловість традиційно займає лідируючу позицію у харчовій промисловості України, пропонуючи широкий асортимент продукції на будь який смак. Найбільшою популярністю серед хлібобулочних виробів користується хліб з пшеничного борошна, масова частка якого становить більше 40% від їх загальної кількості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleОрганолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиціuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023 Part 4 314.pdfнауковова доповідь422,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.