Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28057
Назва: | Використання лазерних технологій в харчовій промисловості |
Автори: | Гончарук, О. О. Ототюк, О. С. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Цукерки, що становлять велику частку продовольчого ринку, широко споживаються у світі. Більшість провідних компаній та дослідницьких центрів виробників 3D-продуктів зосереджують увагу на солодощах, таких як Hershey, ChocEdge та 3D Systems. Дослідження полягає в розробці процесу лазерного 3D-друку з використанням харчових продуктів, що є доволі перспективним напрямком у сучасній промисловості. |
Опис: | Гончарук, О. О. Використання лазерних технологій в харчовій промисловості / О. О. Гончарук, О. С. Ототюк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 315-317. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28057 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2023 Part 4 315-317.pdf | науковова доповідь | 570,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.