Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28060
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Глушак, В. С. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:15:37Z | - |
dc.date.available | 2023-06-09T11:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28060 | - |
dc.description | Глушак, В. С. Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива / В. С. Глушак, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 321-322. | uk_UA |
dc.description.abstract | Асортиментний ряд вітчизняного морозива в основному складає продукція з підвищеним вмістом жиру, але у світі з кожним роком зростає попит на низькокалорійне молочне морозиво з новими органолептичними та фізико-хімічними характеристиками. Основну увагу науковці приділяють вивченню питань з удосконалення технологічних режимів і складу морозива різних видів, розроблення рецептур морозива з функціональними властивостями, морозива спеціального призначення з пробіотиками і пребіотиками, оптимізації основних процесів та модернізації обладнання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2023 Part 4 321-322.pdf | науковова доповідь | 499,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.