Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурочка, А. М.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2023-06-09T11:34:53Z-
dc.date.available2023-06-09T11:34:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28063-
dc.descriptionКурочка, А. М. Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / А. М. Курочка, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 325-327.uk_UA
dc.description.abstractНаукове обґрунтування, розроблення і впровадження технологій хлібобулочних виробів задля збереження здоров’я населення, збільшення тривалості та підвищення якості життя, з використанням функціональних інгредієнтів природного походження є актуальним питанням наукового співтовариства в галузі харчових технологій. Перспективним, з цього погляду, є використання гарбузового шроту та підсолоджувачів природного походження (екстракт стевії) в технології хлібобулочних виробництв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleЗастосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023 Part 4 325-327.pdfнауковова доповідь505,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.