Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.date.accessioned2023-06-09T12:12:09Z-
dc.date.available2023-06-09T12:12:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28078-
dc.descriptionХребтань, О. Б. Особливості застосування печей для крафтових пекарень / О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 358.uk_UA
dc.description.abstractОстаннім часом в м. Чернігові та Чернігівській області з’являється все більше крафтових пекарень, які суттєво допомагають забезпечити населення хлібобулочними виробами. Особливо це актуально сьогодні для нашого регіону, адже більшість хлібозаводів було зруйновано з початку війни з рф, а в тих підприємствах, які були пошкоджені, тільки частково відновився виробничий процес.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleОсобливості застосування печей для крафтових пекареньuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: доповіді, тези доповідей
Хребтань О. Б.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023-Part 4 358.pdfнаукова доповідь423,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.