Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28298
Назва: Патент України на корисну модель UA 152100 U, МПК B23Q 17/22. Спосіб рівномірного розподілу припуску
Автори: Фролов, В. К.
Руденко, Є. С.
Пуховський, Є. С.
Сапон, С. П.
Яровий, Ю.В.
Гладський, М. М.
Барандич, К. С.
Кучер, В. О.
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Спосіб рівномірного розподілу припуску при обробленні заготовок на фрезерному верстаті з ЧПК, при якому оброблювану заготовку встановлюють на завантажувальну позицію стола верстата, визначають її габаритні розміри, порівнюють їх з габаритними розмірами деталі, введеними до керуючої програми, визначають оптимальне положення оброблюваної заготовки відносно деталі, корегують керуючу програму та оброблюють заготовку за допомогою корегованої керуючої програми. Попередньо на завантажувальну позицію встановлюють калібрований об'єкт з відомими габаритними розмірами, виконують його цифрове фотографування, в подальшому встановлюють оброблювану заготовку, також виконують її цифрове фотографування, причому фотографування каліброваного об'єкта та оброблюваної заготовки здійснюють з одних і тих же позицій цифровим фотоапаратом, об'єктив якого направлений на завантажувальну позицію і сфокусований на площину вимірювання, в якій знаходяться найбільші габаритні розміри каліброваного об'єкта та оброблюваної заготовки, габаритні розміри оброблюваної заготовки визначають за допомогою комп'ютерної програми, порівнюючи цифрові фотографії каліброваного об'єкта та оброблюваної заготовки, а фактичний припуск розраховують, порівнюючи габаритні розміри оброблюваної заготовки і деталі, та рівномірно розподіляють його по контуру оброблюваної заготовки.
Опис: Патент України на корисну модель UA 152100 U, МПК B23Q 17/22. Спосіб рівномірного розподілу припуску / В. К. Фролов, Є. С. Руденко, Є. С. Пуховський, С. П. Сапон, Ю. В. Яровий, М. М. Гладський, К. С. Барандич, В. О. Кучер. - № u202202118; заявл. 21.06.22; опубл. 26.10.2022, Бюл. № 43. - 7 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28298
Розташовується у зібраннях:Сапон С. П.: патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 152100 Спосіб рівномірного розподілу припуску.pdfпатент263,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.