Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28304
Назва: Модель цифрового двійника шпиндельного вузла з гідростатичними опорами
Автори: Сапон, С. П.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Луцьк : ЛНТУ
Короткий огляд (реферат): Сучасний рівень розвитку машинобудівних та цифрових технологій, сприяє формуванню нових потенційних можливостей у галузі обміну інформацією та управління технологічними системами і процесами. Сучасне технологічне обладнання оснащується різними чутливими елементами (датчиками, сенсорами) та засобами ідентифікації стану виконавчих елементів. Це дозволяє отримувати оперативну інформацію про властивості та стан елементів технологічної оброблюючої системи, а також здійснювати адаптивне управління. Однією з найбільш перспективних цифрових технологій є розробка моделей цифрових двійників (digital twin) систем, процесів, обладнання тощо. Цифровий двійник (ЦД) являє собою ансамбль математичних моделей, що достовірно описують робочі процеси, властивості, стан елементів технологічної системи та обмінюються даними між собою та з фізичним об'єктом-прототипом у режимі реального часу.
Опис: Сапон, С. П. Модель цифрового двійника шпиндельного вузла з гідростатичними опорами / С. П. Сапон // Прогресивні напрямки розвитку автоматичних технологічних комплексів ТК-2022 : зб. наук. праць VIІ Міжнарод. наук.-техн. конф. з проблем вищ. освіти і науки (м. Луцьк, 28-30 травня 2022 р.). – Луцьк : ЛНТУ, 2022. – С. 25-27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28304
Розташовується у зібраннях:Сапон С. П.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТК-2022 с.25-27.pdfнаукова доповідь1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.