Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28390
Назва: Проблеми соціальної роботи та соціальної політики : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю 231 «Соціальна робота»
Автори: Кривоконь, Н. І.
Захаріна, М. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Проблеми соціальної роботи та соціальної політики в Україні» містять мету, предмет та обсяг годин навчальної дисципліни. Для перевірки рівня засвоєння знань з курсу запропоновано план семінарського заняття та акцентовано на основні моменти, на які треба звернути увагу при підготовці до заняття. До кожної теми надається перелік інформаційних джерел, які можуть використовуватись з метою підготовки до виконання практичних завдань. Вказівки розроблені для удосконалення роботи здобувачів вищої освіти при підготовці до семінарських занять. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Соціальна робота», викладачів, фахівців з соціальної роботи.
Опис: Проблеми соціальної роботи та соціальної політики : метод. вказ. до семінар. занять для здобувачів вищ. освіти друг. (магістер.) рівня освіти за спеціальністю 231 «Соціальна робота» / уклад.: Н. І. Кривоконь, М. І. Захаріна. - вид. 2-ге, доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28390
Розташовується у зібраннях:Захаріна М. І.: навчально-методичні видання
Соціологічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4944 Метод вказ.до семін. Проблеми ср (1).pdfметодичні вказівки431,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.