Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28482
Назва: Розвиток гастрономічного туризму в Україні
Інші назви: Development of Gastronomic Tourism in Ukraine
Автори: Руденок, С. Ю.
Ключові слова: гастрономічний туризм
кулінарія
гастрономічні фестивалі
інфраструктура
gastronomic tourism
cooking
gastronomic festivals
infrastructure
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає гастрономічний туризм в Україні. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є розвиток гастрономічного туризму в Україні. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретико- методичних та практичних засад дослідження розвитку гастрономічного туризму в Україні та розробці практичних рекомендацій по його активізації. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: розглянути сутність гастрономічного туризму, дослідити потенціал розвитку гастрономічного туризму, охарактеризувати особливості організації гастрономічних турів, визначити передумови та аналіз розвитку гастрономічного туризму в Україні, дослідити проблеми даного виду туризму та ознайомитись із зарубіжним досвідом розвитку гастрономічного туризму, розробити шляхи покращення туризму та запропонувати гастрономічний тур по Україні.
Опис: Руденок, С. Ю. Розвиток гастрономічного туризму в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / С. Ю. Руденок ; керівник роботи Н. О. Алєшугіна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 83 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28482
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Руденок_СЮ_бакалавр_2023.pdfдиплом1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.