Пономаренко Н. П.: навчально-методичні видання : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Основи практичної діяльності у фізичній терапії, ерготерапії (Вступ до спеціальності) : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Пономаренко, Н. П.
2023Основи практичної діяльності у фізичній терапії, ерготерапії (вступ до спеціальності) : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Пономаренко, Н. П.
2023Анатомія людини : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Пономаренко, Н. П.
2023Анатомія людини : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Пономаренко, Н. П.
2023Клінічний реабілітаційний менеджмент у фізичній терапії, ерготерапії : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Пономаренко, Н. П.; Зайцев, В. О.
2021Фізична терапія, ерготерапія при порушеннях серцево-судинної та дихальної систем : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 22 "Охорона здоров’я" (спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія")Пономаренко, Н. П.
2021Фізична терапія, ерготерапія при порушеннях діяльності опорнорухового апарату : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 22 "Охорона здоров’я" (спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія")Пономаренко, Н. П.; Майдіков, Ю. Л.; Демченко, А. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7