Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисенко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-09-15T09:12:05Z-
dc.date.available2023-09-15T09:12:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28825-
dc.descriptionЛисенко, І. В. Вплив сучасних інноваційних технологій на розвиток маркетингу / І. В. Лисенко // Маркетингове забезпечення продуктового ринку : тези доповідей ХIV Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 травня 2022 року). - Полтава : ПДАУ. 2022. - С. 137-139.uk_UA
dc.description.abstractГлобальні зміни, які відбуваються у світі продовжують прискорювати впровадження інноваційних технологій у кожну сферу нашого життя, і маркетинг не є винятком. Маркетологи завжди були зацікавлені у будь-якій новій технологічній тенденції – від аналітики великих даних до соціальних медіа та штучного інтелекту. Вони продовжують впроваджувати інноваційні технологічні рішення, щоб адаптуватися до онлайн та цифрового способу життя, який з кожним днем стає більш вираженим. Бренди та бізнес адаптуються до проблем вимірювання та реагування на зміни у поведінці споживачів через постійно зростаючу кількість каналів. Інноваційні технології, зокрема штучний інтелект, давно є частиною маркетингу, що можна спостерігати зараз у Facebook, Instagram, Google чи будь- який із тисяч інших сервісів, які використовують розумні алгоритми для надання реклами потенційним клієнтам. На думку у майбутньому чат-боти стануть більш досконалими і продовжуватимуть переходити від простих порад щодо обслуговування клієнтів до взаємодії з потенційними новими клієнтами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтава : ПДАУuk_UA
dc.titleВплив сучасних інноваційних технологій на розвиток маркетингуuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Лисенко І. В.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив сучасних інноваційних технологій на розвиток маркетингу.pdfнаукова доповідь325,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.