Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28849
Назва: Технологічні карти з вищої математики: навчально-методичний посібник.
Автори: Ткач, Ю. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Ніжин : ФОП Лук’яненко В.В. ТПК «Орхідея»
Короткий огляд (реферат): Технологічні карти розроблені відповідно до навчальної програми з вищої математики для студентів напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг», 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці», 6.030508 «Фінанси та кредит» галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво». У кожній технологічній карті до всіх тем курсу вищої математики сформульовано діагностичні цілі, запропоновано структурно-логічний аналіз навчального матеріалу, здійснено дидактичний аналіз змісту навчального матеріалу, встановлено внутрішньопредметні та міжпредметні зв’язки, запропоновано приклади для діагностики та оцінювання знань студентів, визначено типові помилки студентів. Технологічні карти є технологічним забезпеченням навчального процесу з вищої математики. Навчально-методичний посібник призначений для викладачів з математики, які працюють на економічних факультетах, може стати дидактичним матеріалом у процесі підготовки викладача до проведення занять з математики для майбутніх економістів. Також навчально-методичний посібник буде корисним під час викладання математики для технічних спеціальностей. Побудова технологічних карт до кожної теми будь-якої дисципліни навчального плану підготовки фахівців економічної галузі, аналогічних до запропонованих нижче, полегшить роботу викладача вищого навчального закладу, підвищить ефективність навчального процесу в цілому та сприятиме фундаменталізації професійної підготовки майбутніх економістів.
Опис: Ткач, Ю. М. Технологічні карти з вищої математики : навч.-метод. посібник. – Ніжин : ФОП Лук’яненко В.В. ТПК «Орхідея», 2016. – 114 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28849
Розташовується у зібраннях:Ткач Ю. М.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Техн. карти з в.мат. New booklet 1.pdfнавчальний посібник785,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.