Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28851
Назва: Процеси та технології в інформаційних системах : навчальний посібник
Автори: Козюра, В. Д.
Скачек, Л. М.
Ткач, Ю. М.
Хорошко, В. О.
Шелест, М. Є.
Мехед, Д. Б.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ніжин : ФОП Лук’яненко В.В. ТПК «Орхідея»
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику докладно розглянуті основні поняття інформаційного процесу, сучасні інформаційні системи, їх процеси і технології. Розкрито положення та методологічні принципи сучасних інформаційних систем управління. Проаналізовано принципи побудови інтегрованих корпоративних інформаційних систем. Визначено поня- ття життєвого циклу інформаційної системи і супроводжуючих його процесів. Розглянуто методи оцінки ефективності інформаційних систем. Навчальний посібник містить контрольні запитання до кожного розділу та лабораторні роботи для самостійного виконання здобувачами вищої освіти і може бути використаний під час вивчення дисциплін, пов'язаних з інформаційними технологіями та їх керуванням. Запропонований матеріал може стати корисним також для широкого кола фахівців, що займаються впровадженням інформаційних систем на підприємствах. Зміст даного навчального посібника передбачає, що читач освоїв курси інформатики та інформаційних технологій, володіє теорією баз даних і має уявлення про економіку і управління підприємством.
Опис: Процеси та технології в інформаційних системах : навча. посібник / В. Д. Козюра, Л. М. Скачек, Ю. М. Ткач, В. О. Хорошко, М. Є. Шелест, Д. Б. Мехед. – Ніжин : ФОП Лук’яненко В.В., ТПК «Орхідея», 2020. – 278 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28851
Розташовується у зібраннях:Ткач Ю. М.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси та технолог_ї New booklet 1.pdfнавчальний посібник4,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.