Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28904
Назва: Використання хмарних технологій для зберігання та обробки облікової інформації
Автори: Хоменко, І. О.
Сорока, А. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Луцьк : Луцький національний технічний університет
Короткий огляд (реферат): Хмарні технології стали невід’ємною частиною сучасного цифрового світу, перетворивши спосіб, яким ми зберігаємо, обробляємо та спільно використовуємо інформацію. Завдяки постійному розвитку цих технологій, зберігання та обробка облікової інформації стали більш ефективними, безпечними та доступними. Вони дозволяють зберігати великі обсяги даних на віддалених серверах, забезпечуючи їх доступність з будь-якого місця та пристрою, що має підключення до Інтернету. Крім того, хмарні технології забезпечують високу надійність та захист інформації, шляхом використання резервного копіювання, шифрування даних та інших заходів безпеки. Облікова інформація є важливою складовою в усіх сферах діяльності, починаючи від фінансів і закінчуючи логістикою. Застосування хмарних технологій для зберігання та обробки облікової інформації дозволяє значно полегшити процеси ведення обліку, сприяючи автоматизації та оптимізації роботи з даними.
Опис: Хоменко, І. О. Використання хмарних технологій для зберігання та обробки облікової інформації / І. О. Хоменко, А. В. Сорока // Сучасні кризові явища в економіці та проблеми облікового, контрольного та аналітичного забезпечення управління підприємством: матеріали ХV Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Луцьк, 23 червня 2023 року). – Луцьк : Луцький національний технічний університет, 2023. – С. 128-131.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28904
Розташовується у зібраннях:Хоменко І. О.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез_23 червня 2023 р.-128-131.pdfнаукова доповідь399,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.