Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28905
Назва: Вплив штучного інтелекту на ринок праці: виклики сучасної епохи
Автори: Хоменко, І. О.
Волинець, Л. М
Сорока, А. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розвиток штучного інтелекту (ШІ) на сучасному етапі має величезний вплив на ринок праці, призводячи до значних змін у вимогах до працівників, методах виробництва та організації бізнесу. ШІ, що включає різноманітні технології, такі як машинне навчання, автоматизація, розпізнавання образів та обробка природної мови, змінює підхід до функціонування ринку праці. З одного боку, ШІ надає нові можливості для підвищення продуктивності, зниження витрат та розвитку нових продуктів та послуг. З іншого боку, воно також приносить невизначеність та може мати потенційно негативні наслідки для робочих місць, вимагає нових навичок та пристосування до змін в ринкових умовах.
Опис: Хоменко, І. О. Вплив штучного інтелекту на ринок праці: виклики сучасної епохи / І. О. Хоменко, Л. М. Волинець, А. В. Сорока // Юність науки – 2023: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : тези доповідей ХІII Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 26-27 квітня 2023 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 49-51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28905
Розташовується у зібраннях:Хоменко І. О.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юність науки 2023-49-51.pdfнаукова доповідь261,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.