Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28924
Назва: Антикризовий менеджмент в закладах ресторанного господарства в умовах російсько-української війни
Інші назви: Anti-crisis management in the restaurant industry in the context of the russian-ukrainian war
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Зеленська, О. О.
Ключові слова: restaurant business
martial law
energy independence
equipment
menu
staff
concept
service
social responsibility
ресторанний бізнес
воєнний стан
енергетична незалежність
обладнання
меню
персонал
концепція
сервіс
соціальна відповідальність.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено досвід практиків ресторанного бізнесу та запропоновані власні ідеї щодо антикризових заходів, які можуть застосовуватись в ресторанному бізнесі в умовах воєнного часу. Приділено увагу проблемі досягнення енергетичної неалежності закладів харчування в умовах аварійних та планових відключень електроенергії та загрози блекауту шляхом придбання необхідного обладнання, перегляду графіків організації технологічних процесів та меню. Запропоновано оптимізувати структуру персоналу, переглянути його посадові обов’язки та систему мотивації. Констатовано доцільність переходу на більш прості формати функціонування та спрощене меню, пристосоване до нинішніх реалій, але наголошено на необхідності бути гнучкими в ухваленні рішень щодо цього. Запропоновано до розгляду можливості застосування традиційних українських концепцій, удосконалення обслуговування різ-норідного контингенту, що має різні цілі відвідування закладів харчування. Наголошено на необхідності ухваленні комплексних і гнучких рішень з урахуванням ситуації, що може змінитися.
Опис: Алєшугіна, Н. Антикризовий менеджмент в закладах ресторанного господарства в умовах російсько-української війни / Н. Алєшугіна, О. Зеленська // Науковий вісник Полісся. - 2023. - № 1 (26). - С. 202-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28924
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. – 2023. – №1 (26)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202-210.pdfстаття335,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.