Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29119
Назва: Матеріальний критерій як основний елемент у рішеннях європейського суду з прав людини щодо провокації злочинів
Автори: Толкач, А. М.
Берднік, С. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Провокація злочинів з боку правоохоронних органів була і залишається актуальною проблемою сучасних правових систем. В Сполучених Штатах Америки (далі – США) провокацію злочину вперше було визнано як обставину, що усуває винність особи, та вироблено доктрину, згідно з якою поліцейська провокація ділиться на «правомірну» і 116 «неправомірну». До останньої належать тільки ситуації, коли співробітник правоохоронних органів (особа, яка надає їм сприяння) з метою ініціювання кримінального переслідування активно спонукає об'єкт до скоєння злочину, який той не мав наміру вчинити.
Опис: Толкач А. М. Матеріальний критерій як основний елемент у рішеннях європейського суду з прав людини щодо провокації злочинів / А. М. Толкач, С. С. Берднік // Права людини: виклики сьогодення : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди Міжнар. дня прав людини (м. Чернігів, 10 груд. 2022 р.). - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. - С. 115-118.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29119
Розташовується у зібраннях:Толкач А. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Чернігів, 10 грудня 2022 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Толкач, Берднік.docx20,94 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.