Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29421
Назва: Проблеми економіки та управління сучасними організаційними структурами : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Михайловська, О. В.
Філіпова, Н. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): КР з курсу складається з теоретичного та практичного завдання. Назву кожного питання роботи необхідно виділяти великим шрифтом. До роботи висуваються такі вимоги: • робота виконується на основі попереднього ознайомлення з учбовим курсом в цілому, а не вивчення лише окремої обраної теми; • вона виконується в письмовій формі і захищається у точно встановлений навчальним планом час; • в ній повинні наводитися найновітніші фактичні та статистичні дані; • в письмовому викладені не допускаються дослівне переписування підручника; • текст роботи пишеться самостійно, правильно оформлюються висновки, посилання, цитати; • обсяг роботи повинен бути в межах 15 друкованих комп’ютерних сторінок; • робота виконується в міжсесійний період і здається викладачу згідно з графіком, але не пізніше, ніж за 10 днів до початку сесії.
Опис: Проблеми економіки та управління сучасними організаційними структурами : метод. вказ. до виконання контр. роботи для здобувачів трет. (освіт.-наук.) рівня вищ. освіти за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування" / уклад.: О. В. Михайловська, Н. В. Філіпова. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29421
Розташовується у зібраннях:Філіпова Н. В. : навчально-методичні видання
Михайловська О. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5139 Мет.вк. до контр роботи (3).pdfметодичні вказівки325,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.