Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29423
Назва: Проблеми економіки та управління сучасними організаційними структурами : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «доктора філософії»
Автори: Філіпова, Н. В.
Михайловська, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У сучасній динамічній економіці, коли ситуація на ринках швидко змінюється, велике значення надається організаційним процесам, що протікають в різній діяльності організацій. Неможливо в сучасному суспільстві ефективно управляти організаціями, не розуміючи їх сутності та закономірностей їх розвитку. Сучасний управлінець повинен знати і вміти застосовувати на практиці закони, яким підкоряються організації. Він зобов'язаний володіти теоретичними знаннями і практичними навиками в частині проектування, створення і коригування організаційних систем. Навчальна дисципліна формує у здобувачів основоположні уявлення про закони та принципи функціонування організаційних систем, закладає знання про організаційні відносини, структури та процеси, дає базові відомості щодо ефективного використання організаційних ресурсів. Сприяє виробленню здатності аналізувати діяльність сучасних організацій та приймати управлінські рішення щодо її оптимізації. Знання теорії організації сприяє вдосконаленню навиків використання системного та комплексного підходів у вирішенні прикладних задач. Застосування в практичній діяльності знань, здобутих під час вивчення дисципліни, дає змогу підвищити ступінь обґрунтованості управлінських рішень, навчає ефективно комбінувати різноманітні механізми, засоби, інструменти управлінської діяльності з метою досягнення цілей організації.
Опис: Проблеми економіки та управління сучасними організаційними структурами : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів вищ. освіти освітн. ступеня «доктора філософії» / уклад.: Н. В. Філіпова, О. В. Михайловська. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29423
Розташовується у зібраннях:Філіпова Н. В. : навчально-методичні видання
Михайловська О. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5142 методичні вказівки ПЕУСОС (2) (3).pdfметодичні вказівки593,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.