Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29754
Назва: English for Food Technology Specialists : методичні вказівки з англійської мови для розвитку умінь аудіювання здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Автори: Шендерук, О. Б.
Ушата, Т. О.
Литвин, С. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з англійської мови для розвитку умінь аудіювання здобувачів вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології першого (бакалаврського) рівня призначені для студентів, які вивчають іноземну мову (англійську) у контексті харчових технологій. Аудіювання є важливою складовою навчання мові, особливо в професійному вимірі. Вміння розуміти англійськомовні тексти, що стосуються харчових технологій, дозволить студентам отримати доступ до новітніх технологій, наукових досліджень та інформації з цієї галузі. Методичні вказівки складаються з тридцяти розділів, які охоплюють різні аспекти харчових технологій, такі як процеси виробництва, інновації, якість продукції та багато іншого. Кожен розділ вказівок містить словник незнайомих слів, запис тексту, текст з пропущеними словами, словосполученнями та після текстові завдання. Мета методичних вказівок полягає у сприянні розвитку аудіювання у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології. По-перше, цей вид мовленнєвої діяльності допомагає покращити розуміння мови в цілому. Через прослуховування англійських текстів, студенти отримують можливість побудувати свою внутрішню модель мови, розпізнавати вимову, інтонацію та ритм, що покращує загальну комунікативну компетенцію. По-друге, аудіювання розвиває слухову пам'ять та концентрацію, що сприяє запам’ятовуванню та використанню нової лексики та граматики в реальних ситуаціях. Нарешті, цей вид мовленнєвої діяльності дає змогу отримати доступ до нової інформації та культурних контекстів.
Опис: English for Food Technology Specialists : метод. вказ. з англ. мови для розвитку умінь аудіювання здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти / уклад.: О. Б. Шендерук, Т. О. Ушата, С. В. Литвин. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 51 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29754
Розташовується у зібраннях:Литвин С. В.: навчально-методичні видання
Ушата Т. О.: навчально-методичні видання
Ушата Т. О.: навчально-методичні видання
Шендерук О. Б.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5190 Методичка аудіювання ХТ-3.pdfметодичні вказівки1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.