Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29777
Назва: Наскрізна програма практики : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» всіх форм навчання
Автори: Бабаченко, Л. В.
Вербицька, А. В.
Забаштанська, Т. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Практична підготовка здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є обов’язковою складовою навчання за освітньою програмою «Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації». Практична підготовка проводиться згідно з «Положенням про проведення практики здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка». Метою практичної підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації» є оволодіння сучасними методами, формами організації та засобами праці в галузі майбутньої професії, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, розвиток здатності застосовувати набути знання в практичній діяльності.
Опис: Наскрізна програма практики : метод. вказ. для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» всіх форм навчання / уклад.: Л. В. Бабаченко, А. В. Вербицька, Т. В. Забаштанська. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. - 31 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29777
Розташовується у зібраннях:Забаштанська Т. В.: навчально-методичні видання
Вербицька А. В.: навчально-методичні видання
Бабаченко Л. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5213 Наскрізна програма практики_маркетинг_бакалавр_2024 (1).pdfметодичні вказівки449,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.