Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29876
Назва: Методи та алгоритми підвищення ефективності проектування інтерактивних інтерфейсів
Інші назви: Methods and algorithms for improving the efficiency of designing interactive interfaces
Автори: Костюк, А. Ю.
Ключові слова: interfaces
design
traditional method of connection analysis
improved method of connection analysis
інтерфейси
проектування
традиційний метод аналізу зв’язків
вдосконалений метод аналізу зв'зків
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 3 (33)
Короткий огляд (реферат): В статті розглядаються сучасні методи підвищення ефективності проектування інтерактивних інтерфейсів, продемонстровано використання покращеного методу аналізу зв’язків для проектування сучасних інтерфейсів завдяки новітнім технологіям. Стаття присвячена проблемі проектування сучасних інтерактивних інтерфейсів. З високим зростанням використання програмних додатків та веб-сервісів, які вимагають зручних та легко зрозумілих інтерфейсів, важливість оптимального проектування стає критичною. У статті розглядаються різні підходи до покращення якості інтерактивних інтерфейсів. Перш за все, досліджуються методи визначення потреб користувачів та їхніх очікувань, такі як проведення спостережень. Опрацьовано питання ергономіки та юзабіліті використовуваних методів. Окрема увага приділена можливостям покращеного методу аналізу посилань. Також велику увагу приділяється алгоритмам і методам, які спрощують процес розробки інтерактивних інтерфейсів, зокрема використанню патернів проектування та фреймворків. Досліджуються методи автоматизованої верифікації інтерфейсів для виявлення можливих проблем та помилок ще на ранніх етапах розробки. Загалом, стаття надає комплексний огляд методів та алгоритмів, що сприяють підвищенню ефективності проектування інтерактивних інтерфейсів, та акцентує на важливості врахування потреб та зручності користувачів у процесі розробки програмних продуктів.
Опис: Костюк, А. Методи та алгоритми підвищення ефективності проектування інтерактивних інтерфейсів / А. Костюк. - Технічні науки та технології. - 2023. - № 3 (33). - С. 121-129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29876
Розташовується у зібраннях:Технічні науки та технології. – 2023. – №3 (33)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-129.pdfстаття617,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.