Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29925
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газуда, С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T09:20:32Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T09:20:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29925 | - |
dc.description | Газуда, С. Еволюційні підходи до концепцій розвитку брендингу / С. Газуда // Науковий вісник Полісся. - 2023. - N 2 (27). - С. 53-61. | uk_UA |
dc.description.abstract | Статтю присвячено дослідженню еволюційних підходів до обґрунтування процесу розвитку брендингу регіонів. Здійснено аналіз наукової літератури, який засвідчив значну увагу вчених до питань брендингу регіонів. Досліджено етапи розвитку брендингу, що засвідчило не лише його еволюційний характер, а іпрогнозовані тенденції, вказуючи на необхідність стратегічної інтеграції та постійної чутливості до сучасних вимог та викликів суспільства. Доведено, що зміст концепцій брендингу неперервно трансформується під впливом суспільних, технологічних та економічних змін, реагуючи на потреби споживачів та вимоги ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№ 2 (27) | - |
dc.subject | розвиток брендингу регіонів | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | агарний регіон | uk_UA |
dc.subject | концепція брендингу | uk_UA |
dc.subject | стратегії брендування | uk_UA |
dc.subject | цінність | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | regional branding development | uk_UA |
dc.subject | brand | uk_UA |
dc.subject | branding | uk_UA |
dc.subject | agricultural region | uk_UA |
dc.subject | branding concept | uk_UA |
dc.subject | branding strategies | uk_UA |
dc.subject | value | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.title | Еволюційні підходи до концепцій розвитку брендингу | uk_UA |
dc.title.alternative | Evolutionary approaches to branding development concepts | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The article is devoted to the study of evolutionary approaches to the justification of the development process of regional branding. It is outlined that in the modern economic context, agricultural regions play a mail role in ensuring food security and sustainable development of the economy. An analysis of the scientific literature was carried out, which testified to the significant attention of scientists to the issues of regional branding. In the process of research, attention is focused on the fact that in order to achieve the full potential of these territories, it is necessary not only to improve technologies and agrarian practices, but also to actively implement branding strategies. It is noted that against the background of modern chal-lenges, in particular the military and political situation in Ukraine, the study of the conceptual foundations of the formation and development of branding of agrarian regions becomes an even more urgent and important task. The stages of branding development were studied,which proved not only its evolutionary nature, but also predicted trends, indicating the need for strategic integration and constant sensitivity to modern demands and challenges of society. The phased formation and development of branding concepts is substantiated, covering the period of formation of branding as a strategic direction of the activities of subjects, the period of formation of the idea of the value of intangible assets, the period of the influence of communications on the development of branding concepts, and the period of branding development under the influence of information and communication technologies. It is proven that the content of branding concepts is continuously transformed under the influence of social, technological and economicchanges, responding to consumer needs and market requirements. Research has confirmed that the concept of branding is determined by a number of stages and prerequisites that arose from the beginning of its development, and also depends on current trends and challenges facing business and society today | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник Полісся. – 2023. – №2 (27) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3. Газуда.pdf | стаття | 267,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.