Березкина Н. А.: навчально-методичні видання : [1] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 1 з 1
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"Челябієва, В. М.; Березкина, Н. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 1 з 1

Перегляд

за датою випуску