Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30014
Назва: Розвиток інновацій на ринку кредитних послуг України в системі національної економіки
Інші назви: Development of innovations in the credit services market of Ukraine in the system of the national economy
Автори: Іващенко, А.
Гонта, О. І.
Ключові слова: credit services market
credit
innovations
P2P lending
peer-to-peer lending
ринок кредитних послуг
кредит
інновації
Р2Р кредитування
пірингове кредитування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління;№ 4 (36)
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано динамічні тренди розвитку кредитного ринку України, зокрема кредити, надані резидентам у розрізі секторів економіки, видів валют та строків погашення; кредити, надані корпоративному сектору та домашнім господарствам та кредити, надані нефінансовим корпораціям за розміром суб’єкта господарювання, за якими спостерігається суттєвий рівень зменшення впродовж 2022 року, що пояснюється впливом військової агресії на розвиток ринку кредитних послуг. Розглядаються ключові аспекти Стратегії розвитку фінансового сектору до 2025 року. Зосереджуючись на сучасних тенденціях, стаття вивчає інноваційні підходи до надання кредитних послуг, зокрема систему P2P кредитування, що стає суттєвим елементом у вирішенні фінансових потреб суспільства. Крім цього, дослідження охоплює перспективи й можливості впровадження P2P кредитування в контексті українського кредитного ринку, зокрема, його вплив на створення нових можливостей для позичальників та інвесторів. Аналізуючи ці аспекти, стаття пропонує погляд на майбутній розвиток ринку кредитних послуг України, враховуючи інноваційні підходи та їхній потенційний вплив на фінансову систему країни.
Опис: Іващенко, А. Розвиток інновацій на ринку кредитних послуг України в системі національної економіки / А. Іващенко, О. Гонта // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2023. - № 4 (36). - С. 207-224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30014
Розташовується у зібраннях:Гонта О.І.: наукові статті
Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2023. – №4 (36)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19. Іващенко.pdfстаття427,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.