Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30140
Назва: Дія принципу непорушності державних кордонів в умовах сьогодення
Автори: Чічкань, М. В.
Кот, В. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львів : Львівський науковий форум
Короткий огляд (реферат): З давніх часів кордони між державами часто змінювалися внаслідок практично безперервних війн, що відбувалися, як правило, за територію та природні багатства. Однак, після Першої та Другої світових воєн держави дійшли висновку, що необхідно мінімізувати повторення подібних за своїм масштабом конфліктів, які позбавлені за своєю суттю будь якого сенсу, оскільки війна відбувалася виключно за території та природні копалини, що з погляду сучасної людини є дикунством та варварством. Так, у процесі створення Організації Об’єднаних Націй (далі – ООН) та прийняття її Статуту 26 червня 1945 року, який набрав чинність 24 жовтня того ж року, було прописано низку ключових правил (принципів), якими повинні керуватися держави в рамках міжнародних відносин та мирного співіснування.
Опис: Чічкань, М. В. Дія принципу непорушності державних кордонів в умовах сьогодення / М. В. Чічкань, В. В. Кот // Пріоритетні шляхи розвитку науки і освіти : матеріали X Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 29-30 листопада 2023 р.). – Львів : Львівський науковий форум, 2023. - С. 233-236.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ir.stu.cn.ua/123456789/30140
Розташовується у зібраннях:Чічкань М. В.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_Збірник -4-234-237.pdfнаукова доповідь621,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.