Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30157
Назва: Порівняльна оцінка якості соняшникової олії
Інші назви: Comparative assessment of the quality of sunflower oil
Автори: Денисенко, Т. М.
Коваль, К. П.
Напалько, В.
Ключові слова: sunflower oil
labeling
quality
organoleptic assessment
physical and chemical parameters
соняшникова олія
маркування
якість
органолептична оцінка
фізико-хімічні показники
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 1 (35)
Короткий огляд (реферат): У дослідженні проведено оцінювання якості соняшникової олії провідних виробників згідно з вимогами нормативної документації. Результати показали, що інформація, зазначена на етикетках, повністю відповідає встановленим вимогам. Органолептичні показники якості зразків олії задовільнять вимоги стандарту. Фізико-хімічні показники - йодне, кислотне та перекисне числа - знаходяться в межах вимог державного стандарту. Натомість за показником масової частки вологи та летких речовин доброякісними виявилися не всі досліджувані зразки.
Опис: Денисенко, Т. Порівняльна оцінка якості соняшникової олії / Т. Денисенко, К. Коваль, В. Напалько // Технічні науки та технології. - 2024. - № 1 (35). - С. 170-177.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30157
Розташовується у зібраннях:Коваль К. П.: наукові статті
Денисенко T. M.: наукові статті
Технічні науки та технології. – 2024. – №1 (35)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17. Денисенко_Коваль.pdfстаття347,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.