Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30286
Назва: Кримінальне право : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»
Автори: Коломієць, Н. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти юридичного факультету є необхідним і найважливішим етапом поглиблення і закріплення теоретичних і практичних знань з навчальної дисципліни «Кримінальне право». Згідно навчального плану курсова робота з навчальної дисципліни «Кримінальне право» виконується в четвертому семестрі. При виконанні курсової роботи рекомендується використовувати не тільки спеціальну літературу, а й матеріали судової практики. Метою виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Кримінальне право» є виявлення творчих здібностей здобувача вищої освіти, його вміння застосовувати теоретичні знання на практиці, забезпечення кращого засвоєння курсу «Кримінальне право» шляхом самостійної роботи. Кожен здобувач вищої освіти під час написання курсової роботи повинен засвоїти знання з навчальної дисципліни і отримати відповідні практичні навички, необхідні та достатні для його підготовки як правника, на рівні вимог, що пред’являються освітньо-професійною програмою «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)». У курсовій роботі повинна знайти судова практики з конкретних справ, якщо в курсовій роботі питання торкаються питань кваліфікації діянь, а також відмежування одного складу злочину від іншого. Приклади із судової практики повинні викладатися лаконічно і стосуватися конкретної ситуації, зазначеної в курсовій роботі. Для самоконтролю і правильного розподілу часу здобувач вищої освіти разом з керівником може скласти календарний план виконання роботи.
Опис: Кримінальне право : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» / укл.: Коломієць, Н. В. – Чернігів : : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30286
Розташовується у зібраннях:Коломієць Н. В.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5313 КСР КП (2).doc268,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.