Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30360
Назва: Система моніторингу умов мікроклімату в укритті з бездротовою передачею даних
Автори: Шумар, І. Д.
Ключові слова: мікроконтролер
вологість
температура
освітленість
сенсор
бездротовий
моніторинг
microcontroller
humidity
temperature
illumination
sensor
wireless
monitoring
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота бакалавра Шумара І.Д. за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» присвячена розробці системи моніторингу умов мікроклімату в укритті з бездротовою передачею даних. У зв'язку з актуальністю забезпечення комфортних та безпечних умов для людей у надзвичайних ситуаціях, цей проект спрямований на створення автоматизованої системи, яка контролює температуру, вологість та освітленість в укритті. Аналіз існуючих систем контролю мікроклімату показав, що вони часто не забезпечують достатньої точності та надійності, та взагалі не дуже розповсюджені. Тому була розроблена нова система, яка використовує сучасні сенсори та мікроконтролери для більш ефективного контролю мікроклімату. Система призначена для забезпечення стабільних умов перебування в укриттях, мінімізуючи вплив негативних факторів зовнішнього середовища.
Опис: Шумар, І. Д. Система моніторингу умов мікроклімату в укритті з бездротовою передачею даних : випускна кваліфікаційна робота : 172 «Телекомунікації та радіотехніка» / І. Д. Шумар ; керівник роботи Б. П. Пахалюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра радіотехнічних та вбудованих систем. – Чернігів, 2024. – 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30360
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шумар-бакалавр-РТВС-2024 .pdfдиплом2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.