Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30473
Назва: Формування ефективної бізнес-моделі підприємства в умовах сучасних викликів
Інші назви: Formation of an effective business model of the enterprise in the conditions of modern challenges
Автори: Воронцова, К. В.
Ключові слова: бізнес-модель
ефективність
підприємство
сучасні виклики
формування
управління
конкурентоспроможність
інновації
ризики
адаптація
стратегія
business model
efficiency
enterprise
modern challenges
formation
management
competitiveness
innovation
risks
adaptation
strategy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є систематизація теоретико-методологічних засад та надання практичних пропозицій щодо формування та вдосконалення бізнес-моделей підприємницької діяльності в сучасних умовах господарювання. Об’єктом дослідження є процес формування бізнес-моделі підприємницької структури ТОВ «Фолгат». Предметом дослідження є організаційно-економічні складові формування та вдосконалення бізнес-моделі підприємницької структури ТОВ «Фолгат». Методи дослідження. При вивченні теоретико-методологічної складової формування та вдосконалення підприємницьких структурних бізнес-моделей широко використовуються такі методи, як абстракція, порівняння, аналіз і синтез, індуктивна дедукція, історичний метод та діалектика. У фактичному дослідженні були використані методи економічного аналізу та структурно-логічного аналізу. Наукова новизна дослідження полягає у забезпеченні комплексного організаційно-економічного забезпеченні у формуванні та вдосконаленні бізнес-моделі з багатопрофільними підприємницькими структурами. Наукова новизна та особистий внесок авторів включають в себе наступне: отримати подальший розвиток: - Елементи системної оцінки для визначення напрямків розвитку бізнес-структури шляхом розрахунку коефіцієнта внеску стратегічних підрозділів підприємства в поєднанні з елементами SWOT - Аналіз діяльності багатопрофільних підприємств у сегментах ринку; - Інноваційні моделі розвитку бізнесу у сфері сучасних копіювально-друкарських технологій, що базуються на сучасних комунікаційних 6 інструментах, ідентифікації нових сегментів ринку, освоєнні та адаптації інших складових формування бізнес-моделі. Практична значущість отриманих результатів. Впровадження мережевих послуг та залучення нового обладнання на умовах фінансового лізингу разом з активізацією діяльності відділів сканування та друку сприятиме підвищенню ефективності діяльності ТОВ «Фолгат», особливо зростанню продукції та продажів. рентабельність навіть за підсумками року.
Опис: Воронцова, К. В. Формування ефективної бізнес-моделі підприємства в умовах сучасних викликів : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент_" / К. В. Воронцова ; керівник роботи А. В. Холодницька ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра управління персоналом та бізнес-технологій. – Чернігів, 2024. – 84 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30473
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воронцова К.В. Бакалавр 073 Менеджмент 2024.pdfдиплом1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.