Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30478
Назва: Розвиток та ефективність діяльності віртуального бізнесу в сучасних умовах
Інші назви: Development and efficiency of virtual business in modern conditions
Автори: Кириченко, Я. О.
Ключові слова: бізнес-процес
віртуальний бізнес
віртуальне підприємництво
електронна комерція
інформаційні технології
кібезбезпека
business process
virtual business
virtual entrepreneurship
electronic commerce
information technologies
cyber security
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивченні теоретичних та практичних підходів до дослідження розвитку та ефективність діяльності віртуального бізнесу в сучасних умовах. Об’єктом дослідження є процес та специфіка діяльності віртуального бізнесу в сучасних умовах. Предметом дослідження є розробка заходів розвитку та ефективність діяльності віртуального бізнесу в сучасних умовах. Методи дослідження. У ході дослідження використано такі загальнонаукові та спеціальні методи: метод комплексного і системного аналізу та синтезу – при вивченні сутності та форм віртуального підприємства; абстрактно-логічний – для теоретичного узагальнення й формування висновків; економіко-статистичний аналіз – для вивчення, порівняння, оцінки віртуалізації діяльності віртуальних підприємств, графічний метод – для наочного відображення структури окремих показників. Наукова новизна дослідження. Досліджено теоретичні основи діяльності віртуального бізнесу, проведено аналіз діяльності віртуальних підприємств в умовах війни. На основі основних аналізу було запропоновано перспективні напрями розвитку віртуального бізнесу в Україні. Практична значущість роботи. Одержані автором результати дослідження можуть бути прийняті до розгляду та впроваджені у діяльність віртуальних підприємств, що дозволить удосконалити технологію управління бізнесом та підвищити результативні показники діяльності підприємства.
Опис: Кириченко, Я. О. Розвиток та ефективність діяльності віртуального бізнесу в сучасних умовах : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Я. О. Кириченко ; керівник роботи Л. М. Мекшун ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра управління персоналом та бізнес-технологій. – Чернігів, 2024. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30478
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кириченко Я.О. Бакалавр 073 Менеджмент 2024.pdfдиплом1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.