Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30600
Назва: Житловий будинок середньої поверховості з вбудованими громадськими приміщеннями
Інші назви: A medium-rise residential building with built-in public spaces in the city of Sumy
Автори: Іванов, В. В.
Ключові слова: житловий будинок
будівельні конструкції
монолітне перекриття
фундамент
будівельна техніка
техніка безпеки
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): В даній роботі було розроблено проєкт житлового будинку з роздавальним пунктом молочної продукції на першому поверсі в м. Суми. Проєкт враховує сучасні архітектурні тенденції та принципи інклюзивності. В архітектурно-будівельному розділі було розроблено генеральний план забудови та виконано ситуаційний план. Розроблено архітектурні рішення фасаду. Виконано конструктивні рішення будівлі. В розрахунково-конструктивному розділі було виконано розрахунок монолітного перекриття (як аналог збірному), виконано розрахунок фундаменту. Підібрано основні перерізи елементів несучих конструкцій. В організаційно-технологічному розділі було розроблено пояснювальну записку, в якій виконано опис виконання основних будівельно-монтажних процесів, при зведенні будинку середньої поверховості. В економічному розділі було складено локальний кошторис на будівельно- монтажні роботи (один процес). Було розроблено коротку пояснювальну записку до розділу. В розділі присвяченому охороні праці було наведено основні рішення, що стосуються безпечного виконання будівельно-монтажних робіт і їх техніці безпеки.
Опис: Іванов, В. В. Житловий будинок середньої поверховості з вбудованими громадськими приміщеннями : випускна кваліфікаційна робота : 192 «Будівництво та цівільна інженерія» / В. В. Іванов ; керівник роботи М. М. Корзаченко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра технологій зварювання та будівництва. – Чернігів, 2024. – 111 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30600
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.