Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 55.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Дослідження процесу обробки ступінчастого валаКатюхов, М. Р.; Мандрико, М. Ю.; Кальченко, В. В.; Слєднікова, О. С.
2020Експериментальне дослідження процесу фрезерування опорних шийок та кулачків розподільчого вала на модернізованому верстаті вз 208 ф4Кальченко, В. В.; Кальченко, В. І.; Кужельний, Я. В.; Винник, В. О.
2021Дослідження теплонапруженості процесу шліфування циліндричних поверхонь периферією орієнтованого круга в режимі затупленняКальченко, В. В.; Cіра, Н. М.; Кужельний, Я. В.; Морочко, В. В.
2021Determination of the cutting force components while milling cylindrical surfaces with an oriented toolКальченко, В. В.; Цибуля, С. Д.; Кологойда, А. В.; Сахно, Є. Ю.; Бойко, С. В.
2021Розрахунок і конструювання верстатів та верстатного обладнання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Розрахунок і конструювання верстатів та верстаного обладнання" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 "Галузеве машинобудування" освітньо-професійної програми "Галузеве машинобудування"Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.
2020Модернізація універсально-заточувального верстата з чпк вз208ф3 для високошвидкісного фрезерування поверхонь обертанняКальченко, В. І.; Кальченко, В. В.; Венжега, В. І.; Винник, В. О.
2020Визначення похибки процесів шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженостіКальченко, В. В.; Кальченко, В. І.; Цибуля, С. Д.; Сахно, Є. Ю.
2020Визначення похибки процесів шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженостіКальченко, В. В.; Кальченко, В. І.; Цибуля, С. Д.; Сахно, Є. Ю.
2021Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В.
2021Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.