Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 630.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз ефективності застосування мігруючих інгібіторів корозії (МІК) для підвищення експлуатаційної довговічності залізобетонуБолотов, Г . П.; Цибуля, С. Д.; Болотов, М. Г.; Прибитько, І. О.; Ющенко, С. М.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2022Біологічна хімія : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Буяльська, Н. П.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2022Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2022Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2022Філософія : методичні вказівки до семінарських занять і самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальностей: 051 "Економіка", 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Киселиця, С. В.
2022Філософія : методичні вказівки до семінарських занять і самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальностей: 073 "Менеджмент", 075 "Маркетинг", 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", 281 "Публічне управління та адміністрування"Киселиця, С. В.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.