Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/5102
Назва: Формування комплементарної інвестиційної політики України: виклики глобалізації та вимоги економічної безпеки
Автори: Гонта, О. І.
Дубина, М. В.
Пілевич, Д. С.
Ключові слова: інвестиційна політика
економічна безпека
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У монографії розглядаються теоретичні, методичні та прикладні аспекти формування комплементарної інвестиційної політики держави в контексті забезпечення економічної безпеки України. За сучасних реалій дефіциту фінансових ресурсів для подальшого розвитку вітчизняної економіки з особливою гостротою постають питання пошуку шляхів залучення нових та диверсифікації існуючих джерел інвестування національного господарства, а також розробки наукових підходів до їх оптимального комбінування. У зв’язку з цим зростає важливість формування ефективної інвестиційної політики держави, яка б враховувала інтереси вітчизняних і зарубіжних інвесторів з дотриманням вимог економічної безпеки країни, для забезпечення довготривалих соціально-економічних ефектів. Саме це і актуалізувало необхідність розробки концептуальних засад формування комплементарної інвестиційної політики держави та механізму її реалізації. Видання передбачене для науковців, керівників управлінських структур державних та місцевих органів влади, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів.
Опис: Формування комплементарної інвестиційної політики України: виклики глобалізації та вимоги економічної безпеки: монографія / Гонта О. І., Дубина М .В., Пілевич Д. С. – Чернігів : 2013. –184 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/5102
ISBN: 978-966-2188-40-0
Розташовується у зібраннях:Гонта О.І.: монографії
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gonta formuv invest polit ukr monogr_13 (1).pdfмнографія2,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.