Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/5657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБазилевич, В. М.
dc.date.accessioned2015-09-29T19:05:52Z
dc.date.available2015-09-29T19:05:52Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/5657
dc.descriptionБазилевич, В. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на міжнародному рівні / В. М. Базилевич // Молодий вчений. – 2015.– №2(17) – С. 919-923.en_US
dc.description.abstractУ статті розглянуто основні проблеми конкурентоспроможності продукції агропромислового комплексу України. Аналізується теперішній стан економіки аграрного сектору. Наводиться статистика імпорту та експорту товарів АПК. Описані переваги України після вступу в СОТ. Надано пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на міжнародному ринку.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХерсон: ХДУen_US
dc.relation.ispartofseries2(17);
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectАПКen_US
dc.subjectЄСen_US
dc.subjectпроблеми конкурнтоспроможностіen_US
dc.subjectСОТen_US
dc.subjectпроблеми якості продукціїen_US
dc.subjectміжнародний ринокen_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на міжнародному рівніen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Базилевич В. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2015_МолодийВчений(№2)_Херсон.pdfстаття2,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.