Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/5821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСелінний, М. М.
dc.date.accessioned2015-10-04T23:10:46Z
dc.date.available2015-10-04T23:10:46Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/5821
dc.descriptionСелінний, М. М. Забезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиною / М. М. Селінний // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Сер. 1: Економіка. - 2012. - №2(14). - С. 38-42.en_US
dc.description.abstractУ статті розглянуто складові формування вітчизняної сировинної бази бурякоцукрового виробництва. Визначені основні напрями забезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиною.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧДІЕУen_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка;№2(14)
dc.subjectринокen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectцукорen_US
dc.subjectцукровий бурякen_US
dc.titleЗабезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиноюen_US
dc.title.alternativeDomestic sugar market provision with competitive raw materialsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Селінний М. М.: наукові статті
№ 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NvChdieu_2012_2_8.pdfстатья225,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.