Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/5821
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селінний, М. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-10-04T23:10:46Z | |
dc.date.available | 2015-10-04T23:10:46Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5821 | |
dc.description | Селінний, М. М. Забезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиною / М. М. Селінний // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Сер. 1: Економіка. - 2012. - №2(14). - С. 38-42. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто складові формування вітчизняної сировинної бази бурякоцукрового виробництва. Визначені основні напрями забезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиною. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧДІЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка;№2(14) | |
dc.subject | ринок | en_US |
dc.subject | собівартість | en_US |
dc.subject | цукор | en_US |
dc.subject | цукровий буряк | en_US |
dc.title | Забезпечення вітчизняного ринку цукру конкурентоспроможною сировиною | en_US |
dc.title.alternative | Domestic sugar market provision with competitive raw materials | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Селінний М. М.: наукові статті № 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NvChdieu_2012_2_8.pdf | статья | 225,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.