Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.
dc.contributor.authorГаценко, С. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-10-23T00:42:52Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-10-23T00:42:52Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
dc.descriptionДенисенко, Т. М. Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю / Т. М. Денисенко, С. В. Гаценко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №2 (57). – C. 35-41.en_US
dc.description.abstractПроаналізовано марки чаю, що користуються попитом на ринку України. Розглянуто хімічні складові (розчинні речовини) чаю та їх вплив на властивості готового напою й організм людини. Наведено результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості конкретних зразків чаю на відповідність вимог стандартів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №2 (57)
dc.titleДегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаюen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№2(57)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
147.pdfстаття197,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.