Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
Назва: Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю
Автори: Денисенко, Т. М.
Гаценко, С. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №2 (57)
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано марки чаю, що користуються попитом на ринку України. Розглянуто хімічні складові (розчинні речовини) чаю та їх вплив на властивості готового напою й організм людини. Наведено результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості конкретних зразків чаю на відповідність вимог стандартів.
Опис: Денисенко, Т. М. Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю / Т. М. Денисенко, С. В. Гаценко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №2 (57). – C. 35-41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№2(57)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
147.pdfстаття197,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.