Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
Назва: | Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю |
Автори: | Денисенко, Т. М. Гаценко, С. В. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №2 (57) |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано марки чаю, що користуються попитом на ринку України. Розглянуто хімічні складові (розчинні речовини) чаю та їх вплив на властивості готового напою й організм людини. Наведено результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості конкретних зразків чаю на відповідність вимог стандартів. |
Опис: | Денисенко, Т. М. Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю / Т. М. Денисенко, С. В. Гаценко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №2 (57). – C. 35-41. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: наукові статті №2(57) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
147.pdf | стаття | 197,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.