Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Т.І.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-23T13:20:49Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-23T13:20:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7200-
dc.descriptionТкаченко Т.І. Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2012. – №3 (59). – C. 234-237.en_US
dc.description.abstractЗапропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №3 (59)-
dc.titleРозробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№3(59)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269.pdfстаття183,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.