Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-10-23T22:37:47Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-10-23T22:37:47Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7275
dc.descriptionДенисенко, Т. М. Органолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. Чернігова / Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – №1 (63). – C. 232-235.en_US
dc.description.abstractНаведено результати органолептичної оцінки та фізико-хімічних досліджень якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. Чернігова, на відповідність вимог стандартів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №1 (63)
dc.titleОрганолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. черніговаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№1(63)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
738.pdfстаття193,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.