Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7275
Назва: Органолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. чернігова
Автори: Денисенко, Т. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №1 (63)
Короткий огляд (реферат): Наведено результати органолептичної оцінки та фізико-хімічних досліджень якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. Чернігова, на відповідність вимог стандартів.
Опис: Денисенко, Т. М. Органолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. Чернігова / Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – №1 (63). – C. 232-235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7275
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№1(63)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
738.pdfстаття193,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.