Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7349
Назва: Особливості експлуатації автономної вітроенергетичної установки в підземних гірничих виробках залізорудних шахт
Автори: Городній, О. М.
Бойко, С. М.
Михайличенко, Д. А.
Сінчук, О. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №3 (67)
Короткий огляд (реферат): Проаналізована можливість і специфіка роботи вітроенергетичного комплексу в умовах діючих підземних виробок залізорудних шахт. Обґрунтовано застосування для шахт вітрогенераторів з вертикальною віссю обертання. Доведено, що найбільш ефективними з розглянутих у статті типів вітрогенераторів для умов шахт є використання вітрогенераторів з вертикальною віссю обертання. Розраховано очікувану потужність вітрових мініелектростанцій для підземних гірничих виробок 0,5…4 кВт, що дозвилить забезпечити живлення освітлення шахти. Розроблена структура електромеханічної частини вітроенергетичного комплексу і система управління ним з прогнозованим потенціалом надійності та якості електропостачання споживачів.
Опис: Особливості експлуатації автономної вітроенергетичної установки в підземних гірничих виробках залізорудних шахт / О. М. Городній, С. М. Бойко, Д. А. Михайличенко, О. М. Сінчук // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - 2013. – №3 (67). – C. 224-232.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7349
Розташовується у зібраннях:Городній О. М.: наукові статті
№3(67)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1078.pdfстаття371,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.